Lenteconcert 2019

Zondagmiddag 14 april speelde het Seniorenorkest Amstelland voor het zesde jaar op rij een mooi concert in onze Urbanuskerk. Ruim 50 orkestleden speelden een gevarieerd programma (zie een van de foto’s) voor ruim 100 belangstellenden. De aanwezigen genoten van de muziek en konden na afloop napraten bij een drankje.
Wij danken de bezoekers en orkestleden voor hun giften na afloop van het concert; ruim 500 euro kunnen wij toevoegen aan onze spaarpot voor het toekomstig onderhoud aan de glas-in-loodramen van het priesterkoor.

Zie onderstaand een selectie van de gemaakte foto’s tijdens het concert.

Klik op het venster hier onder voor de fotoreportage



Er zit muziek in de Urbanuskerk

Concerten
In het verleden heeft de stichting met regelmaat concerten in de Urbanuskerk georganiseerd. Het geven van concerten is een manier waarmee aan het gebouw een extra dimensie gegeven kan worden. De Urbanuskerk bezit een uitmuntende akoestiek.

Adema-orgel
De kerk beschikt over een bescheiden, mooi, Adema orgel van 16 stemmen dat naast het gebruik in de kerkdiensten, zeer geschikt is voor een solistisch optreden of gecombineerd kan worden met (koor-) zang of instrumenten. De kerk biedt tevens mogelijkheden voor optredens van grote en kleine instrumentale groepen en ook voor een kamerkoor of een zangkoor van enige omvang.

Eerdere concerten
Wilt u nog eens iets teruglezen over eerdere concerten, klik dan hier.

Raadpleeg onze agenda om te zien wanneer een volgend concert plaatsvindt.

De solisten van het Jong Talent Concert van 27 september 2015