KAVELOVERZICHT 2022

Eerst nog even dit......

De kerstveiling zal dit jaar zowel online als live plaatsvinden. Je kunt online bieden tot vrijdag 16 december 20.59 uur. Van de kavels die online worden aangeboden wordt een groot aantal pas afgeslagen op de live veiling.  Het hoogste online bod tot dan toe wordt dan het startbod voor de live veiling.Wordt er bij de live veiling niet hoger geboden, dan gaat de kavel naar de hoogste bieder online. 

Bij de individuele kavelpagina’s staat meer informatie hierover. Bij onduidelijkheden  kun je contact opnemen met ons via projecten@vriendenurbanuskerknes.nl 

Hieronder staat de lijst met kavels. Door op de bijbehorende oranje knop te drukken kom je op de biedpagina van die specifieke kavel. Daar vind je eventueel ook meer informatie over de levering. Je bieding doe je afgerond in hele euro’s in het vakje “reactie”. Mocht je je vergissen dan zullen wij het bod voor je afronden naar boven! Je bod moet altijd hoger zijn dan het laatste bod dat gepubliceerd staat. Schroom niet om elkaar lekker uit te dagen!

Voor de afhandeling hebben wij je telefoonnummer nodig. Je kunt zelf je naam en telefoonnummer doorgeven via het mailadres projecten@vriendenurbanuskerknes.nl . Dit is tevens het adres waar je  je vragen kwijt kunt.

Bieders die ons onbekend zijn of waarvan wij geen telefoonnummer hebben worden door ons benaderd. Ook bij onduidelijkheden of zaken die een goede voortgang belemmeren zullen wij zo spoedig mogelijk actie ondernemen. Houd deze site in de gaten voor eventuele mededelingen over de veiling!

De online veiling sluit op vrijdag 16 december om 21 uur. Je bieding moet dus uiterlijk om 20.59 uur binnen zijn! Zaterdag 17 december kun je komen afrekenen vanaf 14.00 uur en je kavels of vouchers mee naar huis nemen.

De veiling van de live-kavels vindt plaats vanaf 16.30 uur op 17 december in de Urbanuskerk in Nes. 

Na afloop gaan we gelijk afrekenen en  de kavels of vouchers meegeven.

Laten we er met ons allen een daverend succes van maken!!!

Vergeet niet je kerstpakket, kalender en kaarten te reserveren!!!

BIEDERS KLAAR? BIEDEN MAAR!!!!

TIP: druk op refresh voor je gaat bieden, dan heb je de laatste versie!