Kavelverzamelpagina 2

Zo werkt het

Hieronder staat de lijst met kavels. Door op de bijbehorende oranje knop te drukken kom je op de biedpagina van die specifieke kavel. Daar vind je eventueel ook meer informatie over de levering. Je bieding doe je afgerond in hele euro’s in het vakje “reactie” . Je bod moet altijd hoger zijn dan het laatste bod dat gepubliceerd staat. Schroom niet om elkaar lekker uit te dagen!

Voor de afhandeling hebben wij je telefoonnummer nodig. Je kunt zelf je naam en telefoonnummer doorgeven via het mailadres projecten@vriendenurbanuskerknes.nl . Dit is tevens het adres waar je  je vragen kwijt kunt.

Bieders die ons onbekend zijn of waarvan wij geen telefoonnummer hebben worden door ons benaderd. Ook bij onduidelijkheden of zaken die een goede voortgang belemmeren zullen wij zo spoedig mogelijk actie ondernemen.

We hadden gehoopt de veiling dit jaar live te kunnen afsluiten, maar vanwege de coronamaatrdegelen zal dat ¬†helaas niet mogelijk zijn. We kijken uit naar betere tijden…..maar ondertussen hopen we dat iedereen online gaat bijdragen!

De veiling sluit op vrijdag 17 december om 21 uur. Je. bieding moet dus uiterlijk om 20.59 uur binnen zijn! Over de afhandeling komen we binnenkort met mededelingen.

Laten we er met ons allen een daverend succes van maken!!!

Vergeet niet je amaryllissen en kerstpakket te bestellen