Kerstpakket 2023: slechts €30

Met dank aan onze sponsors:

Sinds jaar en dag een begrip in ons dorp en in de verre omgeving. Dennis is een trouwe sponsor van onze aktiviteiten. Vorig jaar kregen we veel complimenten over de wijn in het kerstpakket. Dit jaar wordt het ook weer een heerlijke rode wijn, waarmee je echt voor de dag kan komen tijdens de feestdagen. En natuurlijk kun je ook nog zelf inspiratie opdoen tijdens een bezoek aan de Wijnschuur

Piet Woorts was een trouwe bezoeker van de Urbanuskerk. Helaas is hij ons dit jaar ontvallen, zijn aanwezigheid in de kerk en aan de koffietafel wordt zeer gemist. Zijn bijdrage aan het kerstpakket was de ossenworst uit eigen fabriek, waar hij zo trots op was. Ook was hij trots op zijn kinderen en kleinkinderen. Zoon Peter staat nu aan het roer van de fabriek en heeft in de voetsporen van zijn vader ook dit jaar de fameuze en overheerlijke ossenworst geschonken voor het kerstpakket.

PHOTO-2023-10-29-15-19-10

Leontien Ruizendaal is al sinds de eerste editie van Kerst aan de Amstel een van onze sterren op het event. Zo verzorgt zij de kostuums voor fotosessie bij de stal, een jaarlijks terugkerend succesnummer. Maar ook heeft zij tal van mensen met sierkussens kunnen verblijden. Afgelopen jaar nam zij het initiatief om een brocante kraam in te richten. En dit jaar krijgen we allemaal een kersttas in het kerstpakket. Handgemaakt en stuk voor stuk unica's!

De firma Ruizendaal is al jarenlang een sponsor van onze stichting. Ze leveren de heerlijke stoofpeertjes en maken het je zo weer een stukje makkelijker met het kerstdiner! kijk ook even naar de leuke kavels die ze aanbieden bij de veiling!

Floralcharm is verantwoordelijk voor het florale element in het pakket. Ze maken liever geen reclame, vinden het de normaalste zaak van de wereld om ons te helpen. Dus dat respecteren we. We zullen niet vertellen dat ze ook de amaryllissen doneren en het hele jaar de kerk voorzien van de mooiste kwaliteit bloemen. Nee, we gaan dat niet doen. Maar gewoon even bedanken , dat kan toch wel? Dankjewel!!!

Speciaal voor de Vrienden van de Urbanus is dit unieke speciaalbier ontwikkeld. Lokaal gebrouwen door Wessie. Een quadruple ( goed woord voor scrabble).Bijzonder blij zijn we met weer een ambachtelijke creatie uit de Nesser gemeenschap! Met dankbaarheid en trots presenteren we dit bier in ons pakket.

En natuurlijk zorgt Rinus ook altijd voor een item dat gaat bijdragen aan de kerstsfeer. Hij biedt daarnaast tal van kavels aan. In en om de kerk is hij altijd bezig, of het nu om het schikken van de bloemen gaat, zijn verantwoordelijkheden als beheerder van het kerkhof, zijn hulp aan de Oekraïense vluchtelingen...op Rinus kun je altijd rekenen.