Kavel 45

Sjieke boel!!!!!

Het middeleeuwse huis De Haar is waarschijnlijk al in de loop van de 13e eeuw gesticht op een hoger gelegen oeverwal langs een zijtak van de Rijn. In 1391 wordt De Haar voor het eerst in geschriften vermeld. Oorspronkelijk was Kasteel de Haar in het bezit van een lid van de familie Van der Haar, die als dienstman van de Prins-bisschop van Utrecht voldoende prestige bezat om voor zichzelf en zijn familie een versterkt huis te bouwen. Hoe dit huis er precies uitzag, is niet bekend……Zo begint het verhaal van kasteel de Haar waar Leontien Ruizendaal als vrijwilliger rondleidingen verzorgt. Die biedt zij nu aan voor een gezelschap van maximaal 8 personen. Zij neemt je dan mee op ontdekkingsreis door dit prachtige, door Pierre Cuypers ontworpen kasteel in Haarzuilen. Wim Straathof is mede sponsor van deze kavel en trakteert op koffie met gebak!
 
Je bod geldt voor 1 persoon. Wil je voor meerdere plaatsen in aanmerking komen dan zul je per plaats een bod moeten doen dat minimaal 1 euro hoger is dan het vorige.
 
 

Je kunt nu online je bod uitbrengen. Tijdens de live veiling op 16 december 2023 wordt deze kavel afgeslagen.

14 gedachten over “Kavel 45

    1. Hallo Sonja, dit gaat niet helemaal goed. Je bieding geldt voor 1 kaart. Als je 4 kaarten wilt danmoet je 4 biedingen doen en zul je nu minimaal €16, €17, €18, €19 moeten bieden….. Daarom gaat deze bieding nu niet meetellen. Het hoogste bod tot nu toe is dus €15 voor 1 kaart

    1. Hee Ab ik had een ticket voor jou in mijn gedachte, maar dan moet Jolle en Hazel nu ook mee. Nou dat wordt lachen Familie Fontijn en van den Berg gaan de dungeons van Haarzuilens bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *