De Kavels

Klaar om te bieden? .....maar eerst even dit:

Hieronder staat de lijst met kavels. Door op de bijbehorende oranje knop te drukken kom je op de biedpagina van die specifieke kavel. Daar vind je eventueel ook meer informatie over de levering. Je bieding doe je afgerond in hele euro’s in het vakje “reactie”. Mocht je je vergissen dan zullen wij het bod voor je afronden naar boven! Je bod moet altijd hoger zijn dan het laatste bod dat gepubliceerd staat. Dat geldt ook als er een kavel meerdere malen wordt aangeboden. We wijzen het toe aan de hoogste bieders. Wordt een kavel bijvoorbeeld 4 keer aangeboden dan krijgen de hoogste 4 bieders de kavel toegewezen. Wil je twee keer meedingen dan zul je dus jezelf moeten overbieden. Het lijkt misschien ingewikkeld, maar wees gerust wij kijken mee en zullen waar het nodig is van ons laten horen.

Voor de afhandeling hebben wij je telefoonnummer nodig. Je kunt zelf je naam en telefoonnummer doorgeven via het mailadres projecten@vriendenurbanuskerknes.nl . Dit is tevens het adres waar je  je vragen kwijt kunt.

Bieders die ons onbekend zijn of waarvan wij geen telefoonnummer hebben worden door ons benaderd. Ook bij onduidelijkheden of zaken die een goede voortgang belemmeren zullen wij zo spoedig mogelijk actie ondernemen.

Je kunt vanaf vandaag beginnen met online bieden. Let op, zorg dat je voor je gaat bieden de site ge-refreshed hebt, zodat je altijd reageert op het meest actuele bod. Bovendien wordt het aanbod tussendoor geactualiseerd en kunnen er interessante kavel voor jou bijkomen, die pas zichtbaar worden als je de refresh hebt gebruikt.

De online veiling sluit op vrijdag 15 december om 21 uur. Je. bieding moet dus uiterlijk om 20.59 uur binnen zijn! Dat is vooral van belang voor de kavels die uitsluitend online worden aangeboden.

Het bieden op de overige kavels gaat door tijdens de live veiling op zaterdag 16 december, aanvang 17.00 uur. Houd er rekening mee dat je  vooraf een biednummer moet halen. 

Je kunt je biednummer vanaf 14.00 uur ophalen in de kerk.

Laten we er met ons allen een daverend succes van maken!!!